detachering techniek gelderland

Detachering techniek in Gelderland

Technisch personeel gezocht in Gelderland? Laat Strevon je helpen met het vinden van technische arbeidskrachten in deze provincie

Vind personeel in Gelderland 
Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromersTechnische detachering Gelderland:

Wij vinden geschikt personeel voor jouw bedrijf

Ben je als werkgever in de technische sector op zoek naar technisch personeel? Dan weet je dat het in deze tijden moeilijk is om snel personeel te vinden. Door toenemende schaarste zijn er veel vacatures en weinig monteurs.  Laat ons technisch detacheringsbureau Gelderland jou helpen met het vinden van geschikt technisch personeel!


Onze detachering techniek in Gelderland werft personeel voor verschillende bedrijven in deze provincie. Zou werven we onder andere technici in de plaatsen: Culemborg, Ede, Veenendaal en Nijkerk.


Wil je op korte termijn geholpen zijn aan nieuw technisch personeel? Laat ons je helpen en druk dan op de meer informatie knop.

50%
Vraag meer informatie aan.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Monteurs gezocht Gelderland: Laat ons je helpen!

Onze technische detachering in Gelderland helpt technische bedrijven aan nieuwe monteurs. Dit doen wij met een geheel eigen aanpak. Zo richten wij ons op latent werkzoekenden, die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek: zij-instromers. Zij-instromers zijn mensen zonder enige ervaring binnen de techniek, maar wel met een grote passie en het doorzettingsvermogen om het vak nog te gaan leren.  


Door de combinatie van theorie en de praktijk leiden wij de zij-instromers op tot gecertificeerd monteur. Deze omscholing duurt 1,5 jaar waarbij de monteur vanaf dag 1 bij jouw bedrijf aan de slag gaat om alle kneepjes van het vak te leren. Hierbij zal de leerling monteur meelopen met jouw beste hoofdmonteur, zodat hij of zij binnen de kortste keren de taak alleen kan uitvoeren. Daarnaast zal de leerling monteur enkele dagen naar erkende technische scholen of instanties gaan in Gelderland. 


Door ons leer/werk traject is jouw nieuwe monteur binnen anderhalf jaar volledig gecertificeerd tot monteur. Het doel is dan dat de monteur bij jouw bedrijf in Gelderland in vaste dienst komt werken. Je bent na 1,5 jaar niet meer verbonden aan ons technisch detacheringsbureau Gelderland.

Vind monteurs in Gelderland  


technici gezocht Gelderland

Technici gezocht Gelderland: Kunnen wij je helpen?

Voldoe jij aan deze pijlers? Neem vrijblijvend contact met ons op! Dan kunnen we kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

  • Je hebt nieuwe mensen nodig hebt om je team(s) te versterken of te verjongen, want je streeft ernaar om het bedrijf te laten groeien.
  • Je staat open voor monteurs die nog geen ervaring hebben, maar die willen leren en vastberaden zijn. Kenmerken van zij-instromers zijn o.a. hun stabiele werkverleden, volwassenheid en motivatie.
  • Je weet dat zowel jij als de zij-instromer een investering doen voor de lange termijn. De zij-instromer wordt vanaf dag 1 als volwaardig medewerker behandeld in het bedrijf. 
  • Je beschikt over voldoende personeel om de zij-instromer in te werken. Door de combinatie van theorie en praktijk leert de zij-instromer het snelst.
  • Jouw bedrijf is actief in Gelderland of de Randstad. Twijfel je of je jouw bedrijf binnen ons werkgebied valt? Neem dan contact met ons op.
Neem vrijblijvend contact op 


Wij zijn actief in Gelderland

Technici gezocht in Gelderland? Onze technische detachering werkt samen met bedrijven uit Gelderland, maar ook met bedrijven uit de randstad. Zo bieden we onder andere ook personeel in Rotterdam en Berkel en Rodenrijs. Benieuwd of wij actief zijn in de plaats waar jouw bedrijf is gevestigd? Bekijk dan hier alle plaatsen waar wij werkzaam zijn. 

Vind personeel in Gelderland 

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin