elektromonteur gezocht zzp voor jouw elektrobedrijf

Wil je een opleiding tot servicemonteur volgen?

Dan is een opleiding tot installatiemonteur van Strevon de basis voor jou.

Omscholen tot zonwering monteur via Strevon

Opleiding in de techniek 

De technische sector is dynamisch, ondernemend en uitdagend, waarbij volop mogelijkheden zijn om te groeienkansen te grijpen en jezelf te blijven ontwikkelen. Door de voortdurende innovaties binnen deze sector zie je veel vacatures voor servicemonteurs.

Met een opleiding tot installatiemonteur hoef je geen zorgen te maken over het vinden van werk na je opleiding. Dit is niet alleen een goede basis voor een opleiding tot servicemonteur, maar ook voor een opleiding tot servicemonteur cv-ketels of een opleiding tot servicemonteur koeltechniek. Op deze manier leg je een stevige basis voor je technische loopbaan.

Tijdens onze combinatie van werken en leren leer je alles wat je moet weten en heb je de mogelijkheid om je verder te specialiseren. Hiermee volg je een brede technische opleiding die altijd van pas zal komen in je toekomstige carrière!

Nieuwsgierig? Solliciteer direct, of neem contact met ons op wanneer je vragen hebt.

Servicemonteur opleiding? Zorg voor een goede basis met Strevon! 

Ook wanneer je nog geen technische achtergrond hebt, kun je met deze opleiding direct aan de slag in de praktijk. 

Je krijgt salaris vanaf dag één en groeit zo door tot je een zelfstandig werkend installatiemonteur bent. Vervolgens kun je doorgroeien tot servicemonteur, met deze basis zit je altijd goed.

De afwisselende werkzaamheden van een servicemonteur

Als servicemonteur ben je meer gespecialiseerd dan een installatiemonteur. Je verdiept je bijvoorbeeld in de koeltechniek, of je zorgt er na een opleiding servicemonteur cv-ketels voor dat niemand in de kou komt te zitten.

Je houdt je bezig met onderhoud, installatie en reparatie van verschillende apparaten en installaties. Dit vaak binnen je eigen vakgebied, maar wanneer je als basis een opleiding installatietechniek hebt gevolgd, kun je ervoor kiezen bredere werkzaamheden uit te voeren.

Samen met je collega's installeer je op de ene dag een grote koelinstallatie en op de volgende dag rijd je naar een storingsdienst waar je misschien bij mensen thuis komt. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en je hoeft je nooit zorgen te maken dat je werk saai wordt.

Mocht je nu toch uitgekeken raken op je werkzaamheden, dan zijn er talloze andere mogelijkheden in de techniek. De vraag naar goed personeel blijft groot, dus werkloos raak je vrijwel nooit! 

Bekijk hier direct alle afwisselende servicemonteur vacatures en ga snel aan de slag! Onze vacatures voor servicemonteurs zijn altijd inclusief een opleiding en staan open voor iedereen met affiniteit met techniek.

Wat verdien je na afloop van je servicemonteur opleiding? 

Het gemiddelde salaris van een servicemonteur ligt rond de €2800,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van je specialisatie, je kennis en werkervaring. Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je makkelijk doorgroeien. Niet alleen in taken, maar ook in salaris ligt er in de techniekbranche een mooie loopbaan voor jou!

Wanneer je werkzaam bent in de techniekbranche geniet je bovendien van een goede cao. In de cao metaal en techniek zijn namelijk in april 2022 nieuwe afspraken gemaakt voor de komende jaren. Onder meer verschillende loonsverhogingen zijn al vastgelegd. 

Ook wanneer je het omscholingstraject van Strevon volgt en daarmee een BBL opleiding doet, krijg je salaris, en behoor je dus tot de cao metaal en techniek. 

In de technische sector zijn de salarissen goed en vanwege de grote personeelstekorten is er vaak ruimte om met een werkgever te onderhandelen over je salaris wanneer je wat kennis en werkervaring hebt opgedaan. Als werknemer breng je iets waar veel werkgevers naar op zoek zijn, dus het is belangrijk om deze kans niet te laten liggen!

Start je carrière in de techniek met onze omscholingstrajecten!

Omscholen naar de techniek? Dat kan met Strevon! 

Wanneer jij in de techniek wil werken, start je bij Strevon. Wij hebben de beste opleidingstrajecten in de bouw en techniek. Met deze opleidingen krijg je altijd de juiste basis voor je verdere technische carrière.

Geen zorgen, je hoeft niet de schoolbanken in, en wanneer je geen boekenwurm bent, zijn deze opleidingen ook zeer geschikt voor jou. Je leert bij ons namelijk volledig in de praktijk

Je gaat direct aan de slag bij een technisch bedrijf in je regio, waar je het vak al voldoende leert van enthousiaste ervaren collega’s. Vanaf dag één krijg je salaris, dus je hebt geen gat in je inkomen wanneer je bijvoorbeeld op latere leeftijd de overstap naar de techniek wil maken.


Wij van Strevon zorgen ook voor de coaching en begeleiding. Samen zorgen we ervoor dat je het beste uit jezelf en de opleiding haalt!

Je zult merken dat je al snel steeds meer werkzaamheden zelfstandig uit gaat voeren, en zo maak je je het vak snel eigen.

Als je eenmaal de start in de techniek gemaakt hebt, ligt er een glansrijke carrière voor je klaar want de vraag naar vakbekwame en enthousiaste mensen is groot.