Ben je op zoek naar technische vacatures in Eindhoven?

Wil jij werken in de omgeving Eindhoven?

Vraag direct meer informatie aan 

Techniek vacatures in Eindhoven

Er zijn tal van vacatures beschikbaar in Eindhoven voor technische functies. Bedrijven hebben bijvoorbeeld openstaande vacatures voor assemblagemedewerkers, elektromonteurs en installatiemonteurs.

Elke baan in de techniek zit vol afwisseling. Als assemblage medewerker ben je letterlijk onderdeel van het geheel. Jij stelt een product of een deel van een product samen. 


In de meeste technische vacatures in Eindhoven wordt gevraagd naar een zelfstandige houding en een analytische blik. Bij bijvoorbeeld een storing moet je goed kunnen achterhalen waar deze vandaan komt. Veelal gebruik je hiervoor de werktekeningen van een installatie. 

Naast een zelfstandige werkhouding moet je ook goed kunnen samenwerken. Je communicatieve vaardigheden zijn ook belangrijk, je moet duidelijk kunnen uitleggen welke werkzaamheden je uitgevoerd hebt. 

Wil jij werken in de techniek? Onze techniek vacatures in Eindhoven zijn jouw startpunt! 

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over de functie service monteur
Ja, ik wil meer informatie!

Technische vacatures in Eindhoven

Aan de slag in de techniek? Eindhoven wordt vaak aangeduid als technologiestad van Nederland, met een overvloed aan technische vacatures die bijna voor het oprapen liggen. Eindhoven, dat op de vijfde plaats staat qua inwonertal in Nederland, biedt naast een Technische Universiteit ook onderdak aan meerdere grote internationale technologiebedrijven. Eindhoven is het middelpunt van de Brainport regio, waar van oudsher veel technische vernieuwingen worden gerealiseerd. 

Het vestigingsklimaat in Eindhoven is goed voor bedrijven en daarom zijn er veel technische vacatures in Eindhoven te vinden. 


Vraag direct meer informatie aan

Werken in de bouw in Eindhoven

Er zijn eveneens veel technische vacatures beschikbaar in de bouwsector. In Eindhoven wordt er jaarlijks nog steeds veel bijgebouwd, terwijl ook bij renovaties veel technisch personeel van waarde is.

Denk aan een loodgieter, elektromonteur, zonnepanelen installateur, verwarmingsmonteur en sanitair monteur. 

Dit is slechts een selectie van de beroepen die nodig zijn voor de bouw van zowel woningen als bedrijfspanden.

Zoek jij een afwisselende baan met veel werkgelegenheid en doorgroeimogelijkheden? Dan moet je in de techniek zijn!


Wil je werken in de bouw in Eindhoven maar heb je geen vooropleiding of ervaring in de techniek? Dan kun je met het unieke omscholingstraject van Strevon direct aan de slag. Je leert een technisch vak direct in de praktijk.

Meer weten over werken in de bouw in Eindhoven?

Zonnepanelen monteur vacature in Eindhoven 

Als zonnepanelen monteur aan de slag in Eindhoven? Bij Strevon kun je de vacature vinden voor zonnepanelen monteur in Eindhoven. Als gevolg van de energietransitie is er een groeiende vraag naar zonnepanelen en daarmee ook naar vacatures voor zonnepanelen monteurs. Zowel bedrijven als woningen moeten worden voorzien van deze duurzame innovatie. 

Al deze zonnepanelen hebben vervolgens ook onderhoud nodig, dus zelfs wanneer de hele stad vol zonnepanelen zou liggen is jouw werk nog niet gedaan!

Vraag direct meer informatie aan 

Technische vacatures in de regio 

Woon jij ergens anders in Brabant maar spreken de technische vacatures jou wel aan? Bekijk bijvoorbeeld de vele technische vacatures in Oss! Natuurlijk zijn technische vacatures door heel Brabant te vinden en solliciteren doe je gemakkelijk online. 

Op zoek naar een overzicht van onze technische vacatures per plaats? Bekijk dan ons overzicht van technische vacatures per plaats! 

Vraag direct meer informatie aan