Ben je op zoek naar technische vacatures in Oss?

Wil jij werken in de omgeving Oss?

bbl leerling gezicht voor mijn bedrijf

Techniek vacatures in Oss

Techniek vacatures in Oss vind je dus op alle niveaus en in verschillende werkgebieden. Ben jij al werkzaam in de techniek en zoek je een andere baan, of wil je juist de overstap maken naar de techniek? 

In beide gevallen zijn er voldoende vacatures beschikbaar, dus ook de vacature die bij jouw werkervaring en kennis aansluit. Maar ook zonder kennis of ervaring kun je aan de slag in de techniek in Oss. 

Begin bijvoorbeeld als assemblagemedewerker in Oss en maak zo kennis met verschillende technische oplossingen. Je zet producten in elkaar, of maakt onderdelen van een eindproduct. Steeds verschillende dingen, waarbij elke keer weer andere facetten belangrijk zijn. 

Van assemblagemedewerkers wordt vrijwel altijd gevraagd dat ze geconcentreerd en precies kunt werken. Ook moet je kritisch zijn, want je controleert de onderdelen en jouw werk is onderdeel van een groter geheel

Een verantwoordelijke baan dus, waarbij je bij elke nieuwe opdracht weer een beetje technische kennis opdoet.

Technische vacatures in Oss

Technische vacatures in Oss? Strevon heeft jouw nieuwe uitdaging in de techniek al klaar staan. Met onze techniek vacatures in Oss kan jij zo aan de slag. 

Wellicht is Oss niet de eerste stad waar jij aan denkt als het gaat om techniek, toch zijn er veel technische vacatures in deze Brabantse stad. Verschillende grote bedrijven komen uit Oss, en hebben de stad op de kaart gezet in Nederland.

Wanneer jij zoekt naar techniek vacatures in Oss, kun je heel veel verschillende kanten op. Van elektrotechniek, installatietechniek en zonnepanelen techniek naar andere vacatures zoals projectleider, leraar techniek of assemblage medewerker. Eén ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: de vacatures bieden altijd een leuke en afwisselende baan. Geen dag is hetzelfde als je in de techniek werkt.


Ook zonder ervaring of specifieke vooropleiding kun je direct aan de slag in de techniek met de omscholingstrajecten van Strevon. Lees hieronder hoe dat werkt en hoe je vandaag nog kunt starten. 

Technische vacatures in Noord-Brabant

Oss ligt in het noorden van de provincie Noord-Brabant, op ongeveer drie kwartier rijden van dé techniekstad van de provincie: Eindhoven. Technische vacatures in Eindhoven zijn er ook voldoende. 

Ben jij benieuwd waar er nog meer technische vacatures zijn in de provincie Noord-Brabant? Je kan overal in de provincie Noord Brabant aan de slag want de vraag naar technische mensen is ongekend groot. Bekijk hier onze technische vacatures in heel Brabant, of zoek op deze pagina tussen de techniek vacatures die we voor je sorteren per plaats. 

Koelmonteur vacature in Oss

Wil jij als koelmonteur in Oss aan de slag? Geen probleem met de vele vacatures in deze groeiende sector. Met de steeds warmere zomers groeit in Nederland de vraag naar airco’s. 

In bedrijfspanden is een airco tegenwoordig al normaal, en in steeds meer nieuwbouwwoningen is ook een vorm van koeling een standaard optie. 

Als koelmonteur, ook wel airco monteur genoemd, kom jij dus op allerlei uiteenlopende plaatsen. Van een koelsysteem in een supermarkt tot een airconditioning op een slaapkamer: het komt allemaal voorbij in jouw werk.

Als koelmonteur moet jij analytisch zijn, je weet aan de hand van werktekeningen de installatie te doorgronden en spoort op die manier een hardnekkige storing snel op.

Soms werk je alleen en moet je zelfstandig knopen door kunnen hakken, andere momenten werk je samen met collega’s aan een grote installatie. Geen werkdag is hetzelfde als de vorige, voor afwisseling ga jij als koelmonteur aan de slag!      

Omscholen naar de techniek in Oss

Omscholen naar de techniek in Oss kan eenvoudig met onze BBL-vacatures. Een speciale vooropleiding is niet nodig, als je enthousiast en leergierig bent, en affiniteit hebt met techniek kun je direct aan de slag. Je krijgt een leuke baan in Oss of in de omgeving van Oss. Ons streven is een mooie baan op maximaal 30 minuten rijden van je huis. We zoeken samen een bedrijf met een bedrijfscultuur die bij jou past. Vanaf dag één ontvang je salaris. Je omscholing is verder kosteloos. Je hoeft niet terug de schoolbanken in, of dikke theorieboeken uit je hoofd te leren: je leert alles in het werkveld. Een ervaren collega neemt jou mee in alles wat je moet weten en Strevon zorgt voor de coaching en begeleiding. Zo zorgen we samen voor een opleiding op maat, waarbij je steeds meer taken zelfstandig gaat uitvoeren. Zo haal jij het allerbeste uit jezelf, en maak je een vliegende start in je technische carrière.

Werken in de techniek betekent eigenlijk baangarantie: er is altijd vraag naar goede technische vakmensen. De doorgroeimogelijkheden zijn ook groot, binnen je eigen functie groei je door in salaris naarmate je meer werkervaring opdoet, maar ook zijn er voldoende andere functies waar jij de overstap naar kunt maken. Wie weet groei jij door naar de rol van projectleider of technisch manager, of word je zelfs met de juiste bijscholing later ingenieur. De mogelijkheden in de techniek zijn eindeloos.

Het begint allemaal met de techniek vacatures in Oss!