detachering techniek noord holland

Detachering techniek: Noord-Holland

Technisch personeel gezocht in Noord-Holland? Laat Strevon je helpen met het vinden van technische arbeidskrachten in deze provincie

Vind personeel in Noord-Holland 
Zij-instromers in de elektrotechniekTechnische detachering Noord-Holland

Wij helpen jouw bedrijf aan monteurs!

Hoe werft jouw bedrijf haar technisch personeel? Met de toegenomen werkdruk, deadlines en werk dat langer op zich laat wachten, lijkt het bijna onmogelijk om nieuwe monteurs te vinden voor jouw bedrijf. Als bijkomstigheid neemt de vraag naar warmtepompen, zonnepanelen en andere technieken jaarlijks toe.

Onze detachering techniek in Noord-Holland werft personeel voor verschillende bedrijven in deze provincie. Zou werven we onder andere technici in de plaatsen: Amsterdam, Hoofddorp, Hilversum, Haarlem, Beverwijk, Purmerend en Alkmaar.

Wil je op korte termijn geholpen zijn aan nieuw technisch personeel? Laat ons je helpen en druk dan op de meer informatie knop.

50%
Vraag meer informatie aan.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
detacheringsbureau techniek noord holland

                                     Monteurs gezocht Noord-HollandWij zijn Strevon!

monteurs gezocht noord holland

Onze technische detachering in Noord-Holland houdt zich bezig met het vinden van kwalitatief goed personeel voor technische bedrijven in Noord-Holland.  Zo focussen wij ons op latent werkzoekenden, die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek. Onze technische detachering Noord-Holland focust zich op zij-instromers. Zij instromers zijn mensen met een grote passie voor techniek, die gemotiveerd zijn om het vak te leren. Ook zijn zij-instromers vaak op zoek naar vastigheid, gezien zij veel verantwoordelijkheid hebben.


Wij leiden deze mensen op, tot gecertificeerd monteur. Hierbij komen de monteurs vanaf dag 1 bij jouw bedrijf in Noord-Holland aan de slag en volgen ze daarnaast een opleiding. Na 1,5 jaar is de monteur volledige gecertificeerd. Het doel is dan altijd dat de monteur bij jouw bedrijf in in vast dienstverband komt.
Vind monteurs  


Technici gezocht Noord-Holland: Onze zij-instromers leren via theorie en praktijk

Wij als detacheringsbureau techniek gelooft dat je snel leert door de combinatie van theorie en praktijk. De leerling monteur gaat direct bij jouw bedrijf meelopen met jouw beste hoofdmonteur. Hierdoor leert jouw nieuwe leerling monteur het vak goed en snel. Ook zal de monteur af een toe naar erkende technische scholen of instanties gaan in Noord-Holland. Tijdens deze dagen leert de monteur alles bij om zo zijn werk nog beter en zelfstandiger te kunnen uitvoeren. 


Door ons leer/werk traject is jouw nieuwe monteur binnen anderhalf jaar volledig gecertificeerd tot monteur. Het doel is dan dat de monteur bij jouw bedrijf in Noord-Holland vaste dienst komt werken. Je bent na 1,5 jaar niet meer verbonden aan ons technisch detacheringsbureau Noord-Holland.

Vind leerling monteurs 
technici gezocht noord holland

Wij zijn actief in Noord-Holland! Kunnen wij je helpen?

Monteurs gezocht? Onze technische detachering werkt samen met bedrijven uit de randstad. Zo bieden we onder andere ook personeel in Amsterdam en Utrecht. We streven ernaar nieuw personeel voor jouw bedrijf te vinden, die maximaal 30 minuten hoeven te rijden. Zo is jouw nieuwe monteur goed inzetbaar.


Bekijk hier alle plaatsen waar wij actief zijn.

Vind personeel via Strevon 


Kom je er niet uit of heb je nog vragen? 

Neem contact met ons op!

Neem contact op met Strevon  


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin