Leer jij graag in de praktijk en niet online?

Lees hier de voordelen van de omscholingstrajecten van Strevon

Voordelen van omscholen met Strevon 

Het omscholen met Strevon biedt alleen maar voordelen. Wil jij de techniek in, maar wil je geen zekerheden zoals salaris of vrije tijd opgeven? Lees dan snel verder, met onze omscholingstrajecten profiteer je alleen maar van voordelen.

Geen financieel risico 

Wanneer je een online cursus techniek gaat volgen, kunnen de kosten aardig oplopen en loop een financieel risico omdat je vooraf moet betalen voor de online cursus. Omscholen via Strevon is kosteloos, jouw werkgever betaalt jouw opleiding, en je krijgt zelfs salaris voor je werkzaamheden!

Online cursus techniek 

Er zijn een aantal online cursus mogelijkheden in de techniek maar de techniek is bij uitstek een vakgebied waarin je leert door te doen. Je moet zien hoe dingen in de praktijk werken, ervaren hoe materialen reageren en ontdekken hoe ervaren technici hun werk uitvoeren.

Het volgen van een online cursus techniek met een online leeromgeving voor techniek, is dan ook vaak minder zinvol. 

Wil je een online cursus volgen om de overstap vanuit een ander werkveld minder groot te maken? Dan ben je met het unieke omscholingstraject van Strevon nog beter af. 

Je leert het vak dan in de praktijk, terwijl je salaris ontvangt! Onderstaand vertellen we je graag waarom wij het beste alternatief zijn voor een online cursus techniek! 

De 5 voordelen van omscholen met Strevon:

  • Lessen van ervaren collega's; In de praktijk leer je het vak en worden de fijne kneepjes van het vak bijgebracht door ervaren collega's. Zij doen dit werk al heel wat jaren en weten daarom precies wat jij doorloopt. Een betere leermeester dan een ervaren collega kun je eigenlijk niet hebben!
  • Direct zelf meedoen, ervaren en ontwikkelen; Door het vak direct in de praktijk uit te oefenen, krijg je meteen een goed beeld van wat het werk inhoudt. Je krijgt meteen mee hoe gevarieerd en leuk de techniek is. In het geval dat dit vak toch niet voor jou weggelegd is, weet je dat ook direct, maar onze ervaring is dat iedereen hier juist alleen maar enthousiaster van wordt!
  • Salaris; Vanaf dag één krijg je salaris bij de omscholingstrajecten van Strevon. Je voert werkzaamheden uit en krijgt daar netjes voor betaald. Hierdoor heb je geen salarisgat tijdens je studie. 
  • Omscholing onder werktijd; Je leert het vak tijdens je fulltime werkweek, direct in de praktijk dus! Het kost jou geen extra tijd, alles om het omscholen naar de techniek voor jou zo soepel mogelijk te laten verlopen!
  • Vaste baan; Je krijgt meteen een baan tijdens je opleiding, en bij die baan leer je alle werkzaamheden die je straks zelfstandig uit moet voeren. Wanneer jij tevreden bent over het bedrijf, en zij over jou, is de kans groot dat je er direct een vaste baan aangeboden krijgt! 

Omscholen naar de techniek? Dat kan met Strevon! 

Wilde je eigenlijk starten met een online cursus techniek omdat de techniek je een mooi en interessant werkveld lijkt? Start dan met een BBL opleiding via Strevon. 

Je loopt geen financieel risico en krijgt vanaf dag één een mooi salaris. Daarnaast leer je alles over de techniek. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor installatietechniek of voor elektrotechniek. Meer informatie over onze opleidingstrajecten in de techniek vind je op onze opleidingstrajecten pagina. 

Onze opleidingstrajecten zijn voornamelijk op mbo niveau, lees hier alles over opleidingen in de techniek op hbo niveau

Kies dus voor een omscholingstraject van Strevon in plaats van een online cursus techniek.

Veel gestelde vragen:

Wat leer je tijdens een online cursus techniek?

Per cursus is het afhankelijk van de ontwikkelaar wat je leert in de cursus. Het is natuurlijk altijd beter om een brede opleiding te volgen maar voor de techniek is praktijkervaring essentieel. 


Is online techniek cursus handig?

Een online cursus techniek kan handig zijn voor bijvoorbeeld bijscholing. Om de handelingen en werkzaamheden in de techniek te leren kun je een praktijkopleiding volgen, zoals de omscholingstrajecten van Strevon.


Wat kost een online cursus techniek?

Een online cursus techniek kost altijd geld en daarnaast tijd: je moet deze in je vrije tijd volgen. Met de omscholingstrajecten van Strevon ga je in de praktijk betaald aan de slag, en de opleiding is voor jou bovendien helemaal gratis!