Overweeg je een opleiding aan Het Techniek College in Rotterdam?

Je kan ook gemakkelijk leren en werken met Strevon

Elektromonteur dEP via Strevon

Voordelen van Strevon 

Er zijn veel voordelen wanneer je kiest voor Strevon ten opzichte van Het Techniek College Rotterdam. Je krijgt vanaf dag één salaris, ook al heb je nog geen ervaring in de techniek!

Je gaat fulltime aan de slag bij een bedrijf in je eigen regio, en leert zo het vak terwijl je werkt.

Je hoeft geen stageplek te zoeken, want je werkt al bij een bedrijf! Op die manier doe je direct de nodige werkervaring op voor een vliegende start van je loopbaan in de techniek!

Ook hoef je niet te wachten op de start van het nieuwe schooljaar, je kunt meteen in de buurt van Rotterdam aan de slag! 

We zoeken samen naar een technisch bedrijf in jouw regio, op maximaal 30 minuten rijden van je woonplaats. Hier staan ervaren collega’s klaar om jou alles te leren wat je moet weten om als professional aan de slag te kunnen. 

Bekijk hier onze actuele techniek vacatures in Rotterdam!

Techniek college Rotterdam opleidingen? Strevon heeft techniekopleidingen met salaris! 

Onze opleidingstrajecten zijn op MBO niveau en staan open voor iedereen die in de techniek aan de slag wil. Ook zonder diploma kun je meteen aan het werk!

In de techniekbranche is een groot tekort aan leergierig en vakkundig personeel. Door het hele land staan veel technische vacatures open. Om die reden heeft Strevon unieke omscholingstrajecten ontwikkeld, waarbij je direct aan de slag kunt.


Bedrijven hebben op die manier direct personeel, en jij leert het vak zonder dat je ervoor in de schoolbanken hoeft te zitten. De techniekbranche is zeer divers, er is altijd wel een leuke functie die bij je past!

Neem direct contact met ons op voor meer informatie over de omscholingstrajecten wanneer je een Techniek College Rotterdam opleiding overweegt. 

Strevon - vacature verwarmingsmonteur Leiden

Hoe werken de techniekopleidingen van Strevon? 

Wanneer je kiest voor de techniekopleidingen van Strevon ga je meteen fulltime in de praktijk aan het werk. Je krijgt hiervoor vanaf de eerste dag meteen salaris. 

Samen zoeken we naar een bedrijf dat bij je past, waar je zult gaan werken. We zullen op zoek gaan naar een bedrijfscultuur die bij jou past en dit zal in je eigen regio zijn, dus er is geen noodzaak om op zoek te gaan naar een studentenkamer!

Wij van Strevon zorgen voor de coaching en begeleiding, zodat je alles uit jezelf en je opleiding haalt.

Je leert het vak van de allerbeste leraren: je directe collega’s die precies weten wat belangrijk is voor jou om te leren!

We onderscheiden verschillende richtingen binnen onze omscholingen. De doorgroeimogelijkheden in de techniek zijn groot en je leert een kansrijk beroep waarmee je altijd ergens aan het werk kunt.

Kies voor een opleiding in de zonwering techniek, de elektrotechniek of de veelzijdigheid van de installatietechniek. Ook duurzame techniek is in opkomst, je kunt ook kiezen voor werken en leren in de zonnepanelen techniek.

Onze opleidingen in de bouw en techniek zijn net zo veelzijdig als het werken in de techniek! Overweeg daarom een omscholingstraject van Strevon wanneer je geïnteresseerd bent in het techniek college in Rotterdam. 

Veelgestelde vragen:

Wat is het techniek college Rotterdam?

Op het techniek college Rotterdam vind je allerlei verschillende techniek opleidingen op MBO niveau. Je kunt hier verschillende opleidingen, cursussen en trainingen volgen op het gebied van techniek. 


Welke opleidingen heeft Strevon?

Strevon biedt verschillende omscholingen waarbij je direct aan de slag gaat. Kies voor de richting elektrotechniek, installatietechniek, zonwering techniek of zonnepanelen techniek. In al deze opleidingen leg je de juiste basis om je later weer door te ontwikkelen naar andere technische functies. 


Welk niveau heb je nodig voor techniek?

Voor elk niveau is er een passende functie in de techniek. Met de omscholingstrajecten van Strevon kun je zelfs direct aan de slag, ook zonder opleiding, diploma of ervaring. Van assistent monteur kun je doorgroeien tot zelfstandig werkend monteur, en zo weer verder. 

Welk niveau je ook hebt: je bent altijd meer dan welkom om in de techniek te komen werken!