Werken en leren als elektromonteur via Strevon. Het verhaal van Quinten die een gratis opleidingstraject in de elektrotechniek volgt.

Technische vacatures in Rotterdam

Strevon heeft jouw volgende uitdaging! 

Technische vacatures in Rotterdam vind je bij Strevon!

De stad heeft, mede dankzij de grote haven, veel werkgelegenheid in de techniek. Met bijna 600.000 inwoners is het de een na grootste stad van ons land.  Bedrijvigheid, toerisme, innovatie: het komt allemaal voor in Rotterdam. Het is dan ook een feit dat er in Rotterdam altijd een uitdagende technische baan te vinden is! Op deze pagina lees je alles over de technische vacatures in Rotterdam.

Wil je in de techniek aan de slag, maar heb je vooropleiding of ervaring? Ook dan kun je direct in Rotterdam of omgeving aan de slag. Strevon heeft gratis opleidingstrajecten in de techniek, waarbij je het vak in de praktijk leert. Word bijvoorbeeld elektromonteur of zonnepanelen monteur met de gratis omscholingstrajecten. 

Werken in de techniek in Rotterdam

Wil je aan de slag in de techniek in Rotterdam? Rotterdam is als stad altijd volop in ontwikkeling en er wordt nog steeds veel gebouwd. Maar niet alleen bij nieuwbouwprojecten komt jouw technische expertise van pas, ook bij de renovatie van oude panden komen veel bedrijven handen te kort. 

Oude fabriekspanden die herbestemd worden: ook in Rotterdam is dit aan de orde van de dag. Neem de Fenix Food Factory: een oude fabriek die omgetoverd is tot foodhal met daarboven luxe nieuwe appartementen. Er zijn veel openstaande vacatures in de techniek in Rotterdam!Weet je van aanpakken en ben je graag lekker aan het werk? technische projecten genoeg! En het werk is altijd uitdagend. Of het nu gaat om een bedrijfshal of een nieuwbouwproject: elke klus heeft zijn eigen uitdagingen en bijzonderheden, dat maakt je werk nou net afwisselend en uitdagend. Kom werken in de techniek in Rotterdam met de vacatures van Strevon! 

Vrouwelijke zij-instromer aan het werk

Techniek vacatures in Rotterdam

Techniek vacatures in Rotterdam zijn er voor heel veel verschillende functies. Van productiemedewerker in Rotterdam-Zuid tot civiele techniek vacatures in Rotterdam: de techniek is breed en dat vind je terug in een grote aanbod in technische vacatures in Rotterdam. 

Werk jij straks op Katendrecht, een bijzonder stukje Rotterdam? Of ga je in de Rotterdamse haven aan de slag? Ook op verschillende technische projecten zijn altijd technische mensen nodig. Ook het techniek college Rotterdam heeft vacatures openstaan: je kunt altijd wel ergens aan de slag!

Niet alleen in Rotterdam kun je als technisch vakman of vrouw aan de slag. Er zijn ook altijd openstaande technische vacatures in Zoetermeer. Ook kun je kiezen voor een uitdagende vacature in de techniek in Rijswijk. Bekijk technische vacatures in jouw regio!

Werken-in-de-techniek

Omscholen naar de techniek in Rotterdam

Wil je in de techniek aan de slag maar heb je vooropleiding of ervaring? Ook dan kun je direct in Rotterdam of omgeving aan de slag. Strevon heeft opleidingstrajecten in de techniek, waarbij je het vak in de praktijk leert. Word bijvoorbeeld elektromonteur of zonnepanelen monteur met de gratis omscholingstrajecten. 

Ben jij niet het type om in de schoolbanken te zitten? Dan is dit dé omscholing voor jou: je leert het vak namelijk in de praktijk, van ervaren en enthousiaste collega’s en praktijkgerichte trainingen en scholingen. Je krijg een leuke baan in een gezellig team waar je leert terwijl je werkt. Vanaf dag één krijg je salaris, en dit salaris groeit naarmate je meer taken zelfstandig kunt uitvoeren. Strevon coacht jou en helpt je het beste uit de opleiding te halen. Neem direct contact op met ons techniek college Rotterdam.

Assemblage medewerker vacature in Rotterdam 

Word jij liever assemblage medewerker in Rotterdam? Ook dan heb je de vacatures voor het uitzoeken en krijg je een uitdagende en gevarieerde baan. Samen met collega’s maak jij van losse onderdelen één geheel. Jullie zien het eindproduct onder je ogen ontstaan en het is ontzettend leuk om daaraan bij te dragen. Je stelt de onderdelen niet alleen samen, je voert ook kwaliteitscontroles uit. Aan de hand van instructies weet jij snel wat je te doen staat en je gaat direct met je collega’s aan de slag om weer een mooi eindproduct af te leveren. Het gemiddelde salaris van een assemblage medewerker is € 2500,- bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring en leeftijd. 

De beste technische vacatures in Rotterdam

Technische vacatures in Rotterdam zijn er op elk niveau en in verschillende sectoren. Een zonwering monteur, loodgieter of software ontwikkelaar: het zijn allemaal beroepen in de techniekbranche. Je kunt zomaar je carrière beginnen als cv monteur, en gedurende je loopbaan doorgroeien naar projectleider of technisch manager. Als jij leergierig en nieuwsgierig bent en daarnaast beschikt over een analytische blik, zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn ook eigenschappen die in alle technische vacatures in Rotterdam gewaardeerd worden. Vrijwel in alle technische sectoren is er een tekort aan vakbekwaam personeel, dus je hoeft niet bang te zijn dat je zonder werk komt te zitten