Werken en leren als elektromonteur via Strevon. Het verhaal van Quinten die een gratis opleidingstraject in de elektrotechniek volgt.

Technisch medewerker vacatures 

Wij hebben alle vacatures voor technisch medewerkers voor je klaarstaan

Vraag direct meer informatie aan  

Werken in de techniek: elke dag anders! 

Werken in de techniek betekent dat iedere dag anders is. Een eentonige baan ga je niet vinden in de technische branche.  Bij Strevon ontdek je actuele technische vacatures. Zit jouw uitdaging erbij? Solliciteer dan vandaag nog!

We vertellen je graag alles over de functie-eisen, en de eigenschappen die veel gevraagd worden wanneer je solliciteert op een vacature voor technisch medewerker. Zo bepaal je eenvoudig of een baan als technisch medewerker iets voor jou is!

Nog geen ervaring in de techniek, maar lijkt een leuke baan in de techniek leuk? Strevon heeft een uniek omscholingstraject en ook daarover lees je op deze pagina alles wat je moet weten. 


50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over de functie service monteur
Ja, ik wil meer informatie!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als technisch medewerker? 

Ontdek deze veelzijdige functie waarbij je steeds weer wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. 

De term technisch medewerker is in feite een verzamelnaam voor verschillende functies in de techniek. De overeenkomst is de branche (de techniek), en dat je uitvoerend werk doet. 

Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om een assemblagemedewerker, een productiemedewerker, een monteur of een onderhoudsmedewerker. Al deze vacatures hebben veel raakvlakken. Je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, voor welke vacature in de techniek je ook kiest.

Vraag direct meer informatie aan 
Strevon - vacature verwarmingsmonteur Leiden

Vacatures in de bouw en techniek

Meer vacatures in de bouw en techniek bekijken? Op onze techniek vacature pagina vind je altijd een nieuwe uitdaging!

Bij ons vind je alle uitdagende vacatures in de technieksector en voor veel banen bieden wij een omscholingstraject aan. 

Installatiemonteur Werkdag Werkplezier TIB De Boer Strevon

Functievereisten in vacatures voor technisch medewerkers

In vacatures voor technisch medewerkers vind je veel overeenkomsten in de functie-eisen. Je moet enige kennis en affiniteit hebben met de techniek. In vrijwel elke functie moet je je werkzaamheden goed kunnen vastleggen. Wanneer jij onderhoud of een reparatie aan een installatie hebt uitgevoerd, is het belangrijk om over een aantal jaar nog steeds te weten welke werkzaamheden toen zijn uitgevoerd. 


  • Je bent leergierig en klantvriendelijk en je staat zowel collega’s als klanten netjes te woord. 

  • Bij sommige vacatures worden bepaalde vooropleidingen gevraagd als functievereiste, maar bij veel van onze vacatures kun je ook zonder vooropleiding aan de slag.

  • Je leert het vak dan in de praktijk en daar krijg je gewoon salaris voor!

Vraag direct meer informatie aan 


Dit zijn de eigenschappen van een goede technisch medewerker 

    Een goede technisch medewerker bezit veelal een aantal eigenschappen waaronder goede communicatieve vaardigheden. Je legt je klant duidelijk uit welke werkzaamheden je uitgevoerd hebt. Als technisch medewerker is het tevens belangrijk dat je stressbestendig bent, en dat je zelfstandig kunt werken. 

    In vrijwel elk beroep zijn er bepaalde taken die je zelfstandig uit moet kunnen voeren. Daarnaast is het handig als je goed kunt samenwerken, er zijn namelijk ook veel projecten waarbij je met verschillende collega’s werkt. Flexibiliteit is de rode draad hier, omdat werken in de techniek leuk en gevarieerd is, waardoor elke werkdag onverwachte wendingen kan nemen en anders kan verlopen dan gepland.

    Ben jij leergierig en wil je graag aan de slag? Reageer dan op onze vacature voor technisch medewerker. 

Vraag direct meer informatie aan 


Beroepen in de techniek 

Binnen de techniek zijn er veel verschillende beroepen, waardoor er altijd wel een functie is die jou op het lijf geschreven is. Bekijk hier alle beroepen binnen de techniek, en lees over de verschillende mogelijkheden. 

Twijfel je nog of werken in de techniek iets voor jou is? Werken in de techniek is afwisselend en leuk, de doorgroeimogelijkheden zijn in geen andere branche zo divers en groot.

Vraag direct meer informatie aan 


Salaris technisch medewerker

Wanneer je een vacature ziet voor een technisch medewerker, zul je vaak een salaris van ongeveer €2000,- aangeboden zien worden. Het gemiddelde salaris voor een technisch medewerker ligt al rond de €2400,- bruto per maand. Als starter zul je onder de €2000,- bruto per maand beginnen, zo rond de €1700,- tot €1800,- bruto per maand is een gemiddeld startsalaris.

Naarmate je meer leert en meer werkervaring opdoet, zal je doorgroeien in salaris, en kun je als technisch medewerker tot wel €3000,- bruto per maand verdienen. 

Daarnaast geniet je in de techniek van een goede cao, en zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Zodra je eenmaal werkervaring in de techniek opdoet, kun je veel richtingen op, en op veel vlakken ervaring opdoen. Deze kun je allemaal meenemen in je carrière om zo een mooie loopbaan richting je pensioen te bewandelen. 

Vraag direct meer informatie aan 

Omscholen naar de techniek

Ook zonder technische vooropleiding of werkervaring kun je direct in de techniek aan de slag met de omscholingstrajecten van Strevon. Zijn dikke theorieboeken en lange schooldagen niks voor jou? 

Strevon heeft omscholingen naar de techniek waarbij je in de praktijk leert! Je krijgt een vaste baan in je eigen regio. Samen zoeken we een bedrijf met een bedrijfscultuur die bij jou past, bij voorkeur op maximaal 30 minuten rijden van je huis. 

Dat bedrijf betaalt jouw opleiding én je salaris. Deze omscholing kost jou dus niets, behalve je positieve inzet en een leergierige enthousiaste houding

Strevon zorgt ook voor een stukje coaching en begeleiding waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Vanaf dag één krijg je salaris en halen we het maximale uit jouw opleiding!

Je zal steeds meer werkzaamheden zelfstandig gaan uitvoeren, tot je de opleiding helemaal hebt afgerond. 

Start je vandaag nog in de techniek? Je hebt de technisch medewerker vacatures voor het uitzoeken! 

50%
Meer informatie aanvragen
Ontvang meer informatie over de functie service monteur
Ja, ik wil meer informatie!
technisch personeel werven met een detacheringsbureau

Veel gestelde vragen:

Wat doet een technisch medewerker?

Technisch medewerker kan eigenlijk van alles betekenen. Het enige dat zeker is, is dat je werkt in de techniek branche, en uitvoerende werkzaamheden hebt.

Als technisch medewerker kun je alle kanten op!


Hoe word je technisch medewerker?

Er zijn verschillende technische vooropleidingen waarmee je een functie voor technisch medewerker kunt vervullen. Ook kun je kiezen voor de omscholingstrajecten van Strevon, waarbij je direct in de praktijk aan de slag gaat. Je krijgt salaris vanaf dag één en leert zo het vak terwijl je het beoefent. 


Wat verdient een technisch medewerker?

Als technisch medewerker verdien je gemiddeld ongeveer €2400,- bruto per maand, hoewel je als starter waarschijnlijk iets minder verdient. Naarmate je meer werkervaring opdoet en kennis vergaart, zal je salaris groeien. Gedurende je loopbaan als technisch medewerker is het mogelijk om door te groeien naar een salaris van ongeveer €3000,- bruto per maand.

Vraag direct meer informatie aan