zzp elektromonteur gezocht voor jouw bedrijf

ZZP elektromonteur gezocht?

ZZP elektricien gezocht? Wij helpen jou met het vinden van een passende collega-monteur

Vind personeel 

Strevon: Werving, opleiding en detachering van zij-instromers

Zij-instromers werven en opleiden tot gecertificeerd monteur.

Meer dan 50 technische bedrijven werken met ons

20+ samenwerkingen met elektrotechnische bedrijven

Zzp elektricien gezocht voor jouw bedrijf

Ben jij een werkgever in de elektrotechnische sector?  Dan weet je dat het in deze tijden moeilijk is om geschikte monteurs te vinden. Door toenemende schaarste zijn er veel vacatures en weinig monteurs. Veel bedrijven in de elektrotechniek komen elektriciens te kort. Het is als bedrijf lastig om naast je werkzaamheden in de techniek actief op zoek te gaan naar een in het team passende collega-monteur.

Is dit voor jou als werkgever in de elektrotechniek een herkenbare uitdaging?


Zelfstandig elektromonteur gezocht? Laat ons je helpen met het vinden van een geschikte nieuwe collega! 

50%
Ontvang meer informatie.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Zij-instromer aan het werk
elektromonteur gezocht zzp voor jouw elektrobedrijf

ZZP elektricien gezocht? Of toch liever loondienst?

Ben je op zoek naar een elektromonteur voor jouw bedrijf? En twijfel je nog tussen een monteur in loondienst of een zzp er elektricien? Dat is niet gek! Veel bedrijven kampen met deze vraag. 


Bij Strevon focussen we ons enkel op monteurs in loondienst. Het voordeel hiervan is dat de elektromonteur alleen voor jou werkt en dus altijd direct inzetbaar is. Je betaalt de elektricien van Strevon net als een zzp elektricien per gewerkt uur. Maar bij Strevon is dit op basis van een all-in tarief. In dit tarief zit alles verwerkt: van de opleiding van de elektromonteur tot alle verlofdagen.

Na anderhalf jaar is jouw nieuwe leerling elektromonteur opgeleid tot gecertificeerd zelfstandig elektricien en komt hij of zij in direct dienstverband.


Vind personeel 


zzp er elektricien

Wat verdient een elektromonteur zzp?

Ben je op zoek naar technisch personeel voor jouw bedrijf? En twijfel je nog tussen een monteur in loondienst of een zzp monteur? Dan is het goed om te weten wat het verschil is salaris is. Een zzp elektromonteur in Nederland verdient gemiddeld € 2.800 bruto per maand.  Een elektromonteur in vaste dienst in Nederland verdient gemiddeld ook € 2.800 bruto per maand. Er zit dus niet veel verschil in het salaris. 

Wel zorgt een vast arbeidscontract voor zekerheid en vertrouwen in de werkrelatie voor zowel de werkgevers als de werknemer. Dit zorgt voor extra betrokkenheid. Een ander voordeel van een monteur is loondienst is dat de werknemer altijd inzetbaar is en alleen voor jou werkt. 

Vind personeel 

Gezocht elektromonteur zzp? Laat ons je helpen 

Waarom lukt het ons wel om elektromonteurs voor jouw bedrijf te vinden? Wij zijn een technisch detacheringsbureau en hebben een geheel eigen aanpak. Onze focus ligt op latent werkzoekenden die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de elektrotechniek. Mensen met de juiste motivatie, maar zonder ervaring als monteur: zij-instromers. Wij leiden deze mensen op, zodat jij op korte en lange termijn geholpen bent aan een goede en gemotiveerde elektricien.


Stop met het steken van je tijd in het werven van zzp elektriciens en focus je weer op groei van jouw bedrijf met onze hulp!

Neem contact op 


dEP Sfeerontwerpers vond binnen 5 maanden drie nieuwe elektromonteurs via Strevon.

“Strevon heeft een reëel beeld van ons bedrijf in kaart gebracht, waardoor ze kandidaten hebben gevonden passend bij onze cultuur. Je hebt de hoop dat je geschikte kandidaten vindt, maar je blijft ook realistisch omdat je weet hoe moeilijk het is in deze markt. Ik heb het getroffen met deze drie

zij-instromers.”

Ronald - Planner bij dEP SfeerontwerpersZelfstandig elektricien gezocht voor jouw bedrijf? Laat ons je helpen!

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin