Hoofd technisch dienst medewerker vacatures 

Wij hebben alle vacatures voor technisch medewerkers voor je klaarstaan

Vacatures voor hoofd technische dienst?

Strevon heeft altijd technische vacatures voor de leukste functies. Ontdek deze veelzijdige functie waarbij je steeds weer wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. 

Ben jij een hoofd technische dienst en op zoek naar een nieuwe baan? Of werk jij in de techniek en wil je de volgende stap maken?

Solliciteer dan vandaag nog op een van onze hoofd technische dienst vacatures.

Meer vacatures in de bouw en techniek bekijken? Op onze bouw en techniek vacature pagina vind je altijd een nieuwe uitdaging! Ook wanneer je geen speciale technische vooropleiding of relevante werkervaring hebt, kun je met behulp van onze omscholingstrajecten, direct in de praktijk aan de slag. 

Wat doet een hoofd technische dienst? 

Je bent verantwoordelijk voor een team van technische onderhoudsmedewerkers. Vaak ben je in dienst bij een middelgroot of groot bedrijf, waar jij leidinggeeft aan een groep technische medewerkers. 

Jij bent eindverantwoordelijk voor de werkzaamheden van dit team, je zorgt dat er tijdig en regelmatig onderhoud gepleegd wordt aan diverse installaties en zorgt voor het inplannen en regel van eventuele reparaties. 

Daarnaast maak jij de roosters en ben je verantwoordelijk voor managementtaken zoals het opstellen en bewaken van het budget.

Je rapporteert aan het management, en je bent het aanspreekpunt voor zowel je team als het management aan wie je rapporteert. 

Salaris hoofd technische dienst 

Wanneer je een vacature voor de functie van hoofd technische dienst bekijkt, is het gebruikelijk dat er een salaris wordt vermeld van ongeveer €3500,- bruto per maand. Dit salaris is altijd afhankelijk van je opleiding en ervaring. De functie is ingeschaald op HBO niveau. Alles over de gemiddelde HBO salarissen in de techniek lees je hier!

Omscholen naar de techniek

Ambieer jij een loopbaan in de techniek en zoek je een leuke baan? Kijk dan welke beroepen er in de techniek allemaal zijn. Met de opleidingstrajecten van Strevon leer je het vak in de praktijk en ga je meteen aan de slag. Je krijgt zelfs salaris vanaf dag één! De doorgroeimogelijkheden in de techniek zijn groot en de techniek branche is zeer breed. 

Onze omscholingstrajecten bieden je de mogelijkheid om zonder vooropleiding of ervaring te starten met een opleiding in de techniek. Alle omscholingen zijn praktijkgericht en je leert dus terwijl je werkt. Wie weet zoek jij over een paar jaar naar een vacature hoofd technische dienst!

Veel gestelde vragen over technisch medewerker vacatures:

Wat verdient een hoofd technische dienst?

Als hoofd technische dienst ligt het gemiddelde salaris rond de €3700,- bruto per maand. Afhankelijk van kennis en werkervaring kan dit meer of minder zijn. 


Welke opleiding heb je nodig voor technische dienst?

Om hoofd technische dienst te worden heb je enige ervaring in de techniek nodig. Ook is het belangrijk dat je leidinggevende talenten hebt. Je kunt bijvoorbeeld als technisch medewerker doorgroeien en leidinggevende worden.