Monteur-aan-de-slag

Interesse in een leuk baan voor voor mannen?

Strevon helpt jou graag verder

Leuke banen voor mannen? Ontdek jouw toekomst in de techniek! 

Ben je op zoek naar een leuke baan? Maar weet je niet precies waar je moet beginnen of misschien weet je ook niet welke opleiding je moet volgen voor een leuke baan? En wat zijn leuke banen voor mannen eigenlijk? Strevon vertelt je graag meer over de leukste banen van Nederland, namelijk werken in de techniek

De techniek kent veel verschillende functies, qua werkzaamheden, en qua niveaus. Zelfs zonder enige werkervaring of vooropleiding kun je toch direct aan de slag met de unieke omscholingstrajecten van Strevon

Daarna kun je weer doorgroeien naar andere leuke functies en stippel je zelf je loopbaan in de techniek uit. Samen met de leukste collega’s maak jij van elke werkdag in de techniek een feestje. Vind jij het leuk om mooie dingen onder je handen te zien ontstaan en veel praktisch met je handen bezig te zijn? Combineer dit met een beetje analytisch denkwerk en werken in de techniek is jou op het lijf geschreven

Heb jij interesse in een loopbaan in de techniek en wil je direct aan de slag zonder vooropleiding of ervaring? Neem dan vandaag nog contact met ons op en kom alles te weten over de kosteloze omscholingsmogelijkheden. Of reageer vandaag nog op onze vacatures met een interne opleiding.

Wanneer is een baan leuk? 

Wat maakt een baan nou echt leuk? Dat is natuurlijk voor iedereen anders, of je nou man of vrouw bent. Het mooie is dat je in de techniek altijd wel een leuke functie ontdekt die bij je past. 

De techniek staat voor variatie en innovatie. Je werkt steeds met wisselende collega’s en ziet ook bij de klanten altijd weer andere gezichten. De uitdagingen zijn ook iedere keer weer anders, van reparatie tot installatie of onderhoud. 

Ook de locaties waar je werkt is elke klus gevarieerd. Het zogenaamde rondje om de kerk, kennen we niet in de techniek. 

Daarnaast is de waardering belangrijk, niet alleen in complimentjes maar belangrijker is natuurlijk welk bedrag je elke dag op je bankrekening ziet verschijnen. De salarissen in de techniek zijn gelukkig behoorlijk goed, mede door de grote vraag naar enthousiast en vakkundig personeel. 

Ook de cao metaal en techniek heeft goede afspraken, waardoor onder meer diverse salarisverhogingen de komende jaren al vastliggen. Met een beetje inzet en positiviteit kun jij een goed salaris verdienen in de techniekbranche!

Tot slot zijn leuke collega’s ook belangrijk in je werk, en die heb je in de techniek! 

Naast mannen zijn ook steeds meer vrouwen werkzaam in de techniek, de variatie wordt groter. Samen hebben jullie altijd hetzelfde doel, waar jullie met veel plezier aan werken!

In de techniek kun je bijna alles worden!

Het klassieke beeld van mannen die met hun handen werken en vrouwen die de administratie doen is al vele decennia achterhaald. Iedereen kan worden wat hij of zij maar wil, zolang dit maar met de juiste instelling is!

Start met een omscholingstraject en ontwikkel jezelf naar andere uitdagende functies. Ook in de omscholingstrajecten van Strevon zijn verschillende richtingen. We bieden op dit moment opleidingen in vier verschillende richtingen, namelijk de elektrotechniek, zonwering techniek, de installatietechniek en de zonnepanelen techniek. 

Zo kun je tijdens je opleiding al een beetje richting geven aan je toekomstige carrière, en zo direct de eerste werkervaring opdoen. 

Met de omscholingstrajecten leg je bovendien een solide basis voor de rest van je loopbaan. Je doet de belangrijkste kennis op en leert de basistechnieken die altijd weer van pas komen.

Later kun je als je wil opklimmen en nog uitdagendere functies bekleden.

Omscholen naar de techniek 

Met onze unieke omscholingstrajecten naar de techniek kun je direct aan het werk. Je gaat werken bij een technisch bedrijf in je eigen regio, we streven ernaar een bedrijf te vinden op maximaal 30 minuten rijden van je woonplaats, met een bedrijfscultuur die bij je past.

Hier leer je met plezier van ervaren collega’s alle kneepjes van het vak, terwijl je salaris betaald krijgt! Er zijn veel vacatures in de bouw en techniek, dus je hoeft echt nooit bang te zijn dat je zonder werk komt te zitten!

Wij van Strevon zijn er voor de begeleiding en coaching gedurende je opleiding, zodat we er samen voor zorgen dat je echt het maximale uit je opleiding kunt halen.

Wanneer je klaar bent met je opleiding heb je meteen al werkervaring opgedaan en ben je meer dan waardevol voor het bedrijf waar je werkt. 

Leuke banen voor mannen vind je altijd in de techniek!