technisch personeel werven met een detacheringsbureau

Wat verdient een zonnepanelen monteur?

Het salaris binnen de zonnepanelen branche is afhankelijk van je ervaring, kennis en functie. Omdat er op dit moment een tekort is aan technische mensen binnen de zonnepanelen techniek zijn bedrijven bereid om een goed salaris aan te bieden. Doordat de zonnepanelen techniek een opkomende branche is zijn er op dit moment ook veel doorgroeimogelijkheden. Bij deze doorgroeimogelijkheden hoort natuurlijk ook een hoger salaris.

Salaris zonnepanelen monteur

Het salaris van een zonnepaneel monteur bedraagt tussen de 2300 en 3200 euro bruto per maand. Het salaris is natuurlijk afhankelijk van je ervaring. Gemiddeld ligt dit rond de 2600,- bruto per maand voor een ervaren monteur. Een monteur zonnepanelen salaris in de agrarische sector kan hoger liggen dan in de particuliere sector, omdat er vaker overgewerkt wordt om een klus in kortere tijd af te hebben. Het startsalaris voor een nieuwkomer in de branche is 2300.

Salaris zonnepanelen installateur

Als zonnepanelen installateur verdien je gemiddeld tussen de 2500 en 3500 euro bruto per maand. Dit ligt hoger dan het salaris zonnepanelen monteur, omdat een zonnepanelen installateur meer verantwoordelijkheden heeft.

Reactie plaatsen