Detachering techniek: Den Bosch

Technici gezocht Den Bosch? Laat Strevon je helpen met het vinden van monteurs voor jouw bedrijf!

Vind personeel in Den Bosch 
Zij-instromers in de elektrotechniekTechnische detachering Den Bosch

Wij helpen jouw bedrijf aan technisch personeel.

Strevon is een technisch detacheringsbureau Den Bosch, dat zich bezig houdt met het vinden van kwalitatief goed en passend personeel voor technische bedrijven in Den Bosch.  Ons detacheringsbureau in de techniek heeft een eigen aanpak om tot kwalitatief goede monteurs te komen. Zo focussen wij ons op latent werkzoekenden, die bereid zijn hun huidige vaste baan te verruilen voor een baan in de techniek.

Wij leiden deze mensen op, tot gecertificeerd monteur. Hierbij komen de monteurs vanaf dag 1 bij jouw bedrijf in Den Bosch aan de slag en volgen ze daarnaast een opleiding. Na 1,5 jaar is de monteur volledige gecertificeerd. Het doel is dan altijd dat de monteur bij jouw bedrijf in Den Bosch in vaste dienst komt werken. 


Wil je gelijk nieuw technisch personeel in Den Bosch werven met onze hulp? Druk dan op de meer informatie knop!

50%
Vraag meer informatie aan.
Vraag meer informatie aan  ➜ 

Technici gezocht Den Bosch? Kies voor Strevon: specialist in het werven, detacheren en opleiden van personeel in Den Bosch en omgeving

Monteurs gezocht Den Bosch: Onze zij-instromers leren via theorie en praktijk

Ons technisch detacheringsbureau Den Bosch gelooft dat je het snelst kan ontwikkelen door de combinatie van theorie en praktijk. Hierom gaat jouw nieuwe monteur vanaf dag 1 van zijn omscholingstraject aan de slag bij jouw bedrijf in Den Bosch. De monteur zal meelopen met jouw beste hoofdmonteur om zo het vak snel te leren. 


Daarnaast zal jouw nieuwe leerling monteur af en toe een dag naar erkende technische scholen of instanties gaan in de buurt van Den Bosch om alle kneepjes van het vak bij te leren. Als werkgever betaal je enkel de gewerkte uren van jouw leerling monteur. In dit tarief zit opleiding, ziekteverzuim, verlof en pensioen verwerkt. Je weet dus vanaf dag 1 wat je kunt verwachten.

Door ons opleidingstraject is jouw nieuwe monteur binnen anderhalf jaar volledig gecertificeerd tot monteur. Het doel is dan dat de monteur bij jouw bedrijf in Den Bosch in vaste dienst komt werken. Je bent na 1,5 jaar niet meer verbonden aan ons technisch detacheringsbureau Den Bosch.

Vind monteurs in Den Bosch

Wij zijn actief in Den Bosch en omstreken

Monteurs gezocht? Onze technische detachering werkt samen met bedrijven uit de regio's Den Bosch, Gelderland, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Veenendaal en Den Haag. We streven ernaar nieuw personeel voor jouw bedrijf te vinden, die maximaal 30 minuten hoeven te rijden. Zo is jouw nieuwe monteur goed inzetbaar.


Bekijk hier alle plaatsen waar wij actief zijn.

Vind personeel via Strevon 

Kom je er niet uit of heb je nog vragen? 

Neem contact met ons op!

Neem contact op met Strevon  


Geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aangenaam, mijn naam is Benjamin van Putten. Ik kan al je vragen beantwoorden over onze mogelijkheden voor jou als werkgever.
50%
Vraag meer informatie aan over onze werkwijze.
Vraag meer informatie aan  ➜ 
Samenwerken met Strevon - contact met Benjamin